25 Haziran 2013 Salı

Bebek ile herşey dahil tatil hatıraları

Bebeğimizle ilk tatilimiz 5 gün sürdü. İlk 2 gününü daha önce yazmıştım. Sonra ki 3 günde rutinleri seven bir anne olarak 2.günün aynısı şeklinde gelişti. Sadece 16'da kalktıktan sonra denize girmeden önce pastahaneye uğrayıp karnımızı doyurup daha sonra denize girdik. Bir daha snack-bardan bir şey yiyemedik (Dondurmaya hiç denk gelemedik.). Otelin konsepti olan bu saat uygulaması bizim rutinimize uymadı. Saat 16:00 dan 19:00 a kadar doğru düzgün yiyecek bir şey bulamıyorsunuz (pastadan başka). Hoş bu rutin bizim her zamanki rutinimiz değildi orada oluşan bir rutindi, bizde sevdik, yapacak bir şey yok, bu durumu kabullendik sabahtan çantamıza tahinli çörekleri atıp acıkınca onları yedik.

Otelden genel olarak bahsetmek gerekirse; 
Konsept: Ultra Herşey Dahil
Adından da anlaşılacağı gibi bir aile oteli, oteli kendi sitesinden incelerseniz çocuk suit odası olduğunu görebilirsiniz. Bizim kuzu 9 aylık olduğundan kids club nasıl bilmiyorum ama yeterli donanımları olduğunu gördüm. Kuzu 3 yaşına geldiğinde tekrar gitmek isterim. Havuzları çocuklar için çeşitli derinliklerde hazırlanmış. Küçük bir çocuk havuzu olmasına rağmen ana havuz 65cm derinliğinden başlıyor ve bu kısımda çocuklar tarafından işgal ediliyor. Kids club kısmında da başka bir havuz mevcut. Sayıya vurursak otelin yarısı çocuk yarısı ebeveyn diyebiliriz. Her odada muhakkak bir çocuk var. 

Otelin her yerinde hiç sıkıntısız pusetle dolaşabiliyorsunuz. Ana restoranın en kalabalık zamanında bile mama sandalyesi bulabiliyorsunuz. Neredeyse her masa için bir tane var. Ana restoranın girişinde çocuklar için özel büfe, masa, sandalye ve çizgi filim yayını var. Yemekler gayet lezzetli, her gün balık, tavuk, kırmızı et muhakkak var. Makarna ve pide çeşitleri de aynı şekilde. Salata büfesi ile zeytinyağlı kısmı da yeterliydi. Tatlı büfesi göz kamaştırıcıydı. Restoran ve servis yöneticileri her daim restorandaydılar, patron başlarında olunca personel kaytaramıyor zaten anlayacağınız servis de gayet güzeldi.

Konakladığımız standart oda, bebek yatağı ile birlikte yeterli alana sahipti. Hatta puseti bile odanın başköşesinde açık halde tuttuk. Kuzu gece mamasına devam ettiğinden odaya kattle talebimizi karşıladılar. Oda temizliği her gün gayet güzel yapılıyor, bir seferinde küçük hanımın yatağı kirlendi değiştirilmesini istedik hemen ilgilendiler. 

Tavsiye eder misin? diye soracak olursanız, çocuklu ailelere kesinlikle tavsiye ederim. Ancak genç çiftler vb. için uygun değil, bu kadar çocuk içinde eminim sıkılırlar.

  

 

Hiç yorum yok :